Hogyan csatlakozhat hozzánk?

A jelentkezési folyamat

Álláskeresés
Jelentkezés
Az állapot ellenőrzése
Interjú
Munkába állás

Mint már tudja, a Bayer olyan munkahely, ahol vágyait megvalósíthatja a gyakorlatban. Ismeri innovációs kultúránkat, alig várja, hogy egy szakértőkből álló globális csapat része lehessen, és szeretne egy vezető vállalat tagjaként tenni valamit. Tehát: hogyan tovább? Ebben a szakaszban bemutatjuk, hogyan zajlik a Bayernél álmai állásának megtalálása, a jelentkezés és a belépés. Értékes ötleteket is adunk, melyekkel sikeres lehet a jelentkezés és interjú során.

Állás keresése

Álláskereső portálunkon számos vonzó álláslehetőséget fog találni, az érdekes, nagy igényeket támasztó gyakornoki lehetőségektől a szakemberek és vezetők számára elérhető izgalmas, igazi kihívást jelentő pozíciókig. Ez a weblap azt segíti, hogy Ön felkészülhessen a Bayernél rendelkezésre álló betöltetlen állásokra.

Álláskeresési ötletek

Jelentkezés

Talált olyan üres állást, amely tetszik? Itt megtalálhatja a Bayer online jelentkezési folyamatára vonatkozó információkat.

Ötletek a Bayerhez való jelentkezéshez

Az állapot ellenőrzése

Az, hogy kiválaszthassuk a megfelelő jelöltet egy állásra, időbe telhet. Ha szeretné végigkövetni a jelentkezési folyamatot, ellenőrizheti a jelentkezés állapotát.

állapotának online követése

Az interjú

Azzal, hogy elküldte online jelentkezését, meg is tette a Bayernél betöltött izgalmas állás felé vezető első lépést. De mi fog történni ezután? Mit várhat a Bayer interjúztatási folyamata során?

Tippek az interjúhoz

Munkába állás

Azt szeretnénk, ha a Bayernél töltött legelső munkanapjától kezdve nekiállna megvalósítani az ötleteit és vágyait. Itt arról találhat információkat, hogyan készülünk fel a zökkenőmentes kezdésre a munkaszerződése aláírása után, és hogyan fogjuk Önt segíteni.

Csatlakozás a Bayerhez