Hogyan csatlakozhat hozzánk?

Online jelentkezés

Az álláskereső portál minden állásánál talál egy, az online jelentkezésre használható hivatkozást. A jelentkezés olyan lehetőség, mely során a lehető legtöbb információt oszthatja meg velünk magáról, bemutathatja, milyen képességei és érdeklődése van, és milyen eredményeket ért el az eddigi karrierje során.

Az online jelentkezést gondosan töltse ki, és csatolja hozzá a kísérőlevelet, valamint a szakterületével kapcsolatos további referenciákat. A jelentkezés piros csillaggal jelölt mezőit kötelező kitölteni. Összesen 5 MB méretű csatolmányt tölthet fel; egy-egy csatolmány maximális mérete 3 MB.

Miután elküldte a jelentkezést, automatikus visszajelzést fog kapni, hogy a jelentkezése megérkezett hozzánk.

Jelentkezői profil készítése és hozzáférhetővé tétele a munkaerő-felvétel számára

Miután elkészítette a profilját „Regisztráció” pontban, aktiválhatja az „álláskereső ügynököt”. Mihelyt új üres állás lesz az Ön által meghatározott területen, üzenetet fog kapni. Ez akkor is optimális megoldás, ha több alkalmas betöltetlen állásra is jelentkezni szeretne, mert így nem kell minden jelentkezéshez külön megadnia az adatait és feltöltenie a csatolmányokat.

Ha több betöltetlen állásra is jelentkezik, a kísérőlevelet (motivációs levelet) ne csatolmányként töltse fel. Ehelyett az egyes betöltetlen állások sablonjában adja meg. Így biztosíthatja, hogy minden szervezeti egység, ahová jelentkezik, a megfelelő kísérőlevelet fogja megkapni. A csatolmányokat a munkaerő-felvétel egyetlen csomagként továbbítja.

Profilját hozzáférhetővé is teheti toborzási csoportunk számára, így a csoport rá tud keresni a regisztrált jelentkezők adatbázisában, és felveheti Önnel a kapcsolatot.