Hogyan csatlakozhat hozzánk?

Munkába állás

A Bayer állást ajánlott Önnek? Gratulálunk! Örülünk, hogy üdvözölhetjük a Bayer alkalmazottai között! Miközben az első munkanapját várja a Bayernél, felkészítjük a munkába állásra, mert azt szeretnénk, ha munkaviszonya jól kezdődne, gyorsan beilleszkedne és hamar kiismerné magát nálunk. Sok információt is a rendelkezésére fogunk bocsátani, hogy már az első munkanapja előtt minél többet megtudhasson a Bayerről.

Munkába állási programunk célja az, hogy a munkavállalókat zökkenőmentesen integrálhassuk cégünkbe, és minél gyorsabban értéket teremthessenek. A folyamat a munkavállaló első napja előtt kezdődik, például a HelloBayer munkába állási portállal.

Hello Bayer

Amint megkapjuk aláírt munkaszerződését, hozzáférést kap a „Hello Bayer” weblaphoz, mely a munkába állást segítő hivatalos internetes portálunk. Itt mindent megtalál, amit tudnia kell ahhoz, hogy munkába állhasson nálunk. Találhat itt általános információkat a Bayerről és telephelyeinkről, hasznos ellenőrző listákat új alkalmazottainknak, a juttatási rendszerünk felépítésére és a tehetséggondozásra vonatkozó információkat, valamint hogy mit kínálunk alkalmazottainknak, hogy megfelelő egyensúlyt alakíthassanak ki a munka és magánélet között. Hasznos hivatkozásokat és letöltéseket is megadunk. 

Első napjai a Bayernél

A munkába állás a Bayernél eltöltött első munkanapjával fog folytatódni – ebben felettese, a HR osztály és kollégái fogják segíteni. Sok részlegünknél mindezt még különleges baráti programunk is kiegészíti: egy tapasztaltabb alkalmazottunk fogja segíteni azzal, hogy megválaszolja az első napokban felmerülő kérdéseit és segíti a beilleszkedésben. Ezenkívül rengeteg lehetősége lesz arra is, hogy más új alkalmazottakkal találkozhasson, tapasztaltabb kollégáktól szerezhessen ismereteket, és jobban megismerhesse munkahelyét – akár új kollégái támogatásával, akár az Ön kezdeményezésére.