Miért a Bayer?

Miért a Bayer? Mert úttörők vagyunk a humán, állat- és növényegészségügyben. Mert olyan megoldásokat találunk fel, melyek megalapozzák bolygónk fenntartható jövőjét. Mert a Bayernél a karrier azt jelenti, hogy lelkesedését átültetheti a gyakorlatba, és változást hozhat létre. Ismerje meg, mi különbözteti meg a Bayert a többi munkáltatótól, és mit kínálunk alkalmazottainknak.

Innováció és megoldások

A Bayernél az innováció a vállalati kultúránk része. Kultúránkat a szenvedély és a előrelátó gondolkodásért való lelkesedés jellemzi.

Bővebb információ a Bayernél folyó innovációról

Fejlesztés és csapatmunka

A Bayernél támogatjuk a nyílt és őszinte megbeszéléseket, a tudás megosztását szervezetünkben, valamint a külső hálózatokkal kialakított kapcsolatokat.

Bővebb információ a Bayernél folyó fejlesztésről

Jobb élet és kihívások

Ügyfeleink igényei és a társadalmi kihívások arra ösztönöznek minket, hogy az emberek életét jobbá tevő megoldásokat fejlesszünk.

Bővebb információ arról, hogyan válaszol a Bayer a kihívásokra

Jó hírnév és hatás

A Bayer csapatának tagjaként lehetősége lesz arra, hogy válaszokat találjon a napjaink nagy kihívásaival kapcsolatos kérdésekre, és kézzelfogható változásokat érjen el ötleteivel és megoldásaival.

Bővebb információ arról, hogyan tűnhetsz ki a Bayernél

Juttatások és jutalmazás

A Bayer elkötelezte magát munkatársai hosszú távú megtartása mellett. Juttatásainkkal óvhatja egészségét, biztosíthatja a munkahely és magánélet egyensúlyát, és folyamatos pénzügyi biztonságot teremthet magának. A Bayernél a karrier azt jelenti, hogy egy olyan vállalatnál dolgozhat, mely valóban értékeli az Ön jóllétét. 

Bővebb információ a munkavállalói juttatásokról a Bayernél