Miért a Bayer?

Jobb élet és kihívások

A Bayernél mindig az az első, hogy meghallgatjuk az ügyfeleink igényeit – mivel minden tevékenységünk középpontjában ügyfeleink állnak. Az ő igényeik és a társadalom előtt álló kihívások miatt szeretnénk az emberek életét jobbá tevő ötleteket kifejleszteni. A Bayer csapatának részeként mindannyiunknak alaposan meg kell értenünk és támogatnunk kell ügyfeleinket, hogy olyan termékeket és megoldásokat szállíthassunk, melyek segítenek – most és a jövőben is.

Olyan termékeket fejlesztünk és olyan ötleteket dolgozunk ki, melyek valódi értékeket nyújtanak ügyfeleinknek, az emberiségnek és a bolygónknak. Ismerje meg azokat az embereket a Bayernél, akik az ügyeleink előtt álló nagy kihívások megoldásán dolgoznak, és tekintsen be abba is, hogy milyen nagy kérdések megoldásában segíthet Ön is a Bayer csapatának tagjaként.

Innovatív gyógyszerek kifejlesztése és hatékonyabb kezelések

A Bayer legfontosabb küldetése az, hogy új, innovatív kezelési lehetőségeket fejlesszen ki. Az innováció melletti elkötelezettségünk azt jelenti, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy valódi változást hozhassunk ügyfeleink életébe. Azzal, hogy új hatóanyagok azonosításán és kifejlesztésén dolgozunk olyan betegségek kezelésére, melyekre nagy orvosi igény mutatkozik, az egész világon javítani tudjuk az emberek életminőségét.

More about our efforts in research and development

A táplálékok biztosítása

A Bayer innovatív elképzelései segítenek a fenntartható mezőgazdaság támogatásában.

Erre egy fontos példát jelentenek az élelmiszerlánccal kapcsolatos partnerségek. Ezeken keresztül a Bayer minden partnerét támogatja a vetőmagtól a termékek piacra kerüléséig: a mezőgazdákat, az élelmiszerek feldolgozóit, az importőröket és exportőröket, valamint a nagy- és kiskereskedőket.

More about our innovations in nutrition