Ismerje meg munkatársainkat
Ismerje meg, milyen karrierutak állnak munkatársaink rendelkezésére

Üzleti sikerünk nagymértékben alkalmazottaink tudásának, képességeinek és elkötelezettségének tudható be. Vállalatunk helyét az biztosítja a világ élvonalában, hogy képesek az innovációra és hajlandók a folyamatos szakmai és személyes fejlődésre. Ez világosan kifejezésre jut munkáltatói filozófiánkban: „Szenvedélyünk az innováció | Képesek vagyunk változtatni”, mely azt fejezi ki, mit vár el a Bayer a munkavállalóitól és az újonnan felvett alkalmazottaktól, valamint hogy mit tud kínálni nekik. Ez a filozófia a Bayer „A tudomány a jobb életért” küldetését fordítja le a munka világának nyelvére.

Mint modern nemzetközi munkáltató, alkalmazottainknak vonzó feltételeket és széles körű egyéni fejlődési lehetőségeket kínálunk. Egyéni fejlesztési stratégiánk egyik fő célja az, hogy olyan környezetet teremtsünk, ahol a munkavállalóknak lehetősége van kiteljesedni. Az „élethosszig tartó tanulás” jegyében minden területen segítünk munkavállalóinknak tudásuk és képességeik bővítésében, valamint hogy munkájuk során mindig lépést tudjanak tartani a legújabb változásokkal. A támogatás az ismeretek megosztásától és az egymástól való tanulástól az új trendeket és nézőpontokat felölelő programokig terjed.

Széles körű üzleti tevékenységünknek köszönhetően munkavállalóinknak a Bayer csoport különböző divízióiban tudunk lehetőségeket kínálni a globális fejlődésre. A nemzetközi kinevezések szintén az alkalmazottak fejlődésének fontos részét képezik.

Vállalatunk versenyképességéhez elengedhetetlen a sokoldalú munkavállalói struktúra. A sokféleség felkarolásával javítjuk a változó piacról és fogyasztói csoportokról alkotott ismereteinket, több tehetséges emberrel kerülhetünk kapcsolatba, és élvezhetjük a kulturális sokféleséggel bizonyíthatóan összeköthető jobb innovatív és problémamegoldó képességeket. A kölcsönös megértés és a nemek közötti és kulturális egyensúly – különösen a vezetőség szintjén – a siker fontos tényezői. Befogadó megközelítést alkalmazunk: a sokféleséget a vezetés minden lényeges HR folyamatba beépíti és propagálja.

 

Adatok munkavállalóinkról

2017. december 31-én a Bayer világszerte 99 592 embert foglalkoztatott.

Bayer employees worldwide

De tegyük félre egy kicsit a számokat és tényeket. Ismerkedjen meg néhány alkalmazottunkkal, és ízlelje meg, milyen is valójában itt dolgozni.