,

Dominican Republic
Dominican Republic Career Website

,
,
,
,

Globális karrier a Bayernél

Hat kontinensen, világszerte több mint 99 500 munkavállalóval a Bayer nemzetközi jelenléte jól illik innovatív megközelítésünk spektrumához. Ugyanakkor minden helyszínnek megvannak a maga sajátságai. Ismerkedjen meg az alábbiakban néhány kiemelt globális központunkkal, és nézze meg a térképen, milyen karrierlehetőségeket kínál a Bayer az Ön lakóhelyén.

Kiemelt országok

Németország

A Bayer története Németországban kezdődött. Ez vállalatunk anyaországa, továbbra is itt van cégünk központja. Ha Ön a Bayer Germany alkalmazottja, ez azt jelenti, hogy a Bayer nemzetközi innovációs kultúrájának központjában dolgozhat.

Karrier Németországban

Kína

A Bayer 1882 óta jelen van Kínában, amikor a vállalat először dobott itt piacra festékeket. A Bayer befektetései fokozatosan nőttek az országban, és a folyamatos növekedés eredményeképpen a Bayer világszinvonalú létesítményeket hozott létre Kínában.

Karrier Kínában

Brazília

Dél-amerikai műveleteink központja Brazília, mely az egész világon az ötödik legnagyobb telephelyünk. Brazíliában az egészségügy, mezőgazdasági tudomány és Covestro* területén kínálunk állásokat. 1973 óta Brazíliában São Paulo-ban van a központunk.

Karrier Brazíliában

USA

Az USA-ban a Bayernek 20 államban, valamint Puerto Rico-ban vannak kereskedelmi kirendeltségei. A Bayer US sokrétű munkahelyi kultúrával rendelkezik, amelyet az a közös célunk jellemez, hogy az innovatív ötletekből életmentő megoldások születhessenek.

Karrier az USA-ban

Mexikó

A Bayer több mint 100 éve jelent meg Mexikóban, ahol pillanatnyilag 3150 főt foglalkoztat. Az egészségügy, mezőgazdasági tudomány és Covestro* területére specializált Bayer Mexico éves eladásai körülbelül 18 milliárd dollárt tesznek ki.

*korábban Bayer MaterialScience további információ.

Karrier Mexikóban

Japán

Bár Japánban a Bayer 1911-ben először festéket árusított és gyártott, napjainkban az országban folytatott üzleti tevékenységünk 72%-át az egészségügyi ágazat teszi ki. A Bayer Japan két nagy irodával rendelkezik Tokióban és Oszakában.

Karrier Japánban


Jogi feltételek / A Google Maps™ személyes adatokkal kapcsolatos szabályzata

Azzal, hogy weblapunkon megtekinti a Google Maps felületet, a felhasználó egyetért a Google által meghatározott felhasználási feltételekkel.
Azzal, hogy Ön a Google Maps™ szolgáltatással helyszíneket tekint meg, a Google megismeri az IP címét. További részleteket a Google Személyes adatok kezeléséről szóló szabályzatában találhat.